| Nábory - změna ? | |
|
+6Aldric compact Fix3 Fido Meister Varousek 10 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Varousek Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 152 Bodíky : 198 Reputace :) : 12 Join date : 01. 11. 09 Age : 32 Location : Týniště nad Orlicí
| Předmět: Nábory - změna ? Sun Dec 20, 2009 11:04 pm | |
| Zdravím,
Mám tu jen takový návrh, možná je pro někoho nepochopitelný, ale mně připadá celkem rozumný. A tedy - proč dávat přihlášky, když můžeme testovat lidi rovnou v guildě? Byly by řekněme dva ranky in-test, z nichž jeden by byl pro lidi, o kterých už něco víme, a ten druhý by byl pro lidi, o kterých nevíme nic. A proč to píšu? Protože mi přijde blbý někoho vzít jen na základě přihlášky. Dostal by testovací rank úplně každý(70.lvl) a třeba po týdnu by se rozhodlo co s ním. Někomu se ta přihláška nemusí povést, může být v těžké životní situaci, nebo něco podobného, a prostě se nebude nějaký čas chovat normálně.
Pište sem na to jaké-koli názory, ale nepište pouze ano/ne - připište důvod/připomínky. | |
|
| |
Meister Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 92 Bodíky : 114 Reputace :) : 1 Join date : 15. 11. 09 Age : 31 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Sun Dec 20, 2009 11:40 pm | |
| - Varousek napsal:
- Zdravím,
Mám tu jen takový návrh, možná je pro někoho nepochopitelný, ale mně připadá celkem rozumný. A tedy - proč dávat přihlášky, když můžeme testovat lidi rovnou v guildě? Byly by řekněme dva ranky in-test, z nichž jeden by byl pro lidi, o kterých už něco víme, a ten druhý by byl pro lidi, o kterých nevíme nic. A proč to píšu? Protože mi přijde blbý někoho vzít jen na základě přihlášky. Dostal by testovací rank úplně každý(70.lvl) a třeba po týdnu by se rozhodlo co s ním. Někomu se ta přihláška nemusí povést, může být v těžké životní situaci, nebo něco podobného, a prostě se nebude nějaký čas chovat normálně.
Pište sem na to jaké-koli názory, ale nepište pouze ano/ne - připište důvod/připomínky. Mi to pripada docela rozumne...mozna bych to tak i udelal..chvalim Varo ..ale byl by to doceal tezky nezvyk..jenze k nam uz ani moc lidi stejne nechce posledni dobou.. | |
|
| |
Fido Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 198 Bodíky : 248 Reputace :) : 11 Join date : 16. 10. 09 Age : 40
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Mon Dec 21, 2009 10:07 am | |
| Jsem před časem navrhoval, ať je každej přijat na zkušební dobu a pak rozhodnuto co a jak a nim dál. Když bude dělat kraviny hned druhej den, tak holt poletí. Ale chtělo by to sem do náboru místo přhlášky psát kdo a kdy byl přijat a kdy mu končí zkušební doba. Mezitím by se sem psali názory. | |
|
| |
Varousek Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 152 Bodíky : 198 Reputace :) : 12 Join date : 01. 11. 09 Age : 32 Location : Týniště nad Orlicí
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Mon Dec 21, 2009 10:11 am | |
| Tak nějak jsem to chtěl, todle je jen hrubý návrh, jak by to mohlo být( na mobilu se mi nechtěj psát slohovky:D ) | |
|
| |
Varousek Ukecanec
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Mon Dec 21, 2009 1:32 pm | |
| Btw, tento topic tu nenechám dlouho, ještě dnes se rozhodne na základě vašich odpovědí. A pokud to dopadne kladně, tak ještě dnes začnu připravovat systém těchto změn. | |
|
| |
Varousek Ukecanec
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Mon Dec 21, 2009 5:26 pm | |
| Nu, tak moc jste mi toho sem nenapsali, ale to něco málo bylo kladné, tudíž jen co budu na pc začnu připravovat to, co bude při této změně potřeba. | |
|
| |
Fix3 Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 271 Bodíky : 363 Reputace :) : 1 Join date : 08. 10. 09 Age : 40 Location : Hradec Kralove
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Mon Dec 21, 2009 5:39 pm | |
| | |
|
| |
compact Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 12 Bodíky : 14 Reputace :) : -1 Join date : 08. 12. 09
| Předmět: .. Tue Dec 22, 2009 2:00 pm | |
| Asi tak.. Prostě může kazit pohled lidí na gildu - uvedu příklad : Někdo v Shattrahu začne spamovat /1 kurvyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Lidi si na něj shift-kliknou a vidí - Elite Burned Rabbits.. Takže nevím no .. A hlídání ? Když bude něco dělat na WW tak to určitě budu vědět ^^ | |
|
| |
Fix3 Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 271 Bodíky : 363 Reputace :) : 1 Join date : 08. 10. 09 Age : 40 Location : Hradec Kralove
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Tue Dec 22, 2009 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Fido Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 198 Bodíky : 248 Reputace :) : 11 Join date : 16. 10. 09 Age : 40
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Tue Dec 22, 2009 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Meister Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 92 Bodíky : 114 Reputace :) : 1 Join date : 15. 11. 09 Age : 31 Location : Ostrava
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Tue Dec 22, 2009 9:49 pm | |
| Na tohle uz ma Centuria svou vlastni novou guildu - Vycvikovy tabor Centurie :D:D..ale musim,ze povedene.A ono je to riziko tak jako tak ho vzit to guildy na in test.Nosil by jemno EBR totiz...ale nevim nevim | |
|
| |
Aldric Admin
Poèet pøíspìvkù : 308 Bodíky : 485 Reputace :) : 4 Join date : 06. 10. 09 Location : Trutnov
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Tue Dec 22, 2009 11:41 pm | |
| hohohooooo zalozime novou guildu Kralicci a budeme tam testovat mam ji zalozit ? O_o EDIT: aspon si nekde muzu otestovat aldricka ... co to je za vola .. jak se chova a tak dal | |
|
| |
Fastdeath Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 9 Bodíky : 9 Reputace :) : 0 Join date : 04. 12. 09
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 10:34 am | |
| mam tomu rozumět tak že by se vždy raid nebo dung skladal z ERB a kdyby zbylo misto vzal by se nekdo steto vycvikove guildy? ale je to celkem dobrý nápad | |
|
| |
Mal.Kin Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 102 Bodíky : 120 Reputace :) : 2 Join date : 03. 11. 09
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 10:55 am | |
| takova gilda mela existovat mnohem driv...ted si myslim je uz pozde a EBR uz nepatri mezi monopol co se tyka guild v PVE, tudiz si tohle dle meho ani neni mozne dovolit. To by se tam opravdu musel rekrutovat kazdy uz od 1. lvlu, byt tam staly dohled nad aktivitou tech hracu, vyjadrovani, jednani a zajmu...Tohle tu uz jednou bylo anti aliance a pathfinders...z AA se stala farma, bohuzel ji nikdy nehlidal a nespravoval, takze nikdo nevidel co se tam deje. | |
|
| |
Aldric Admin
Poèet pøíspìvkù : 308 Bodíky : 485 Reputace :) : 4 Join date : 06. 10. 09 Location : Trutnov
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:14 am | |
| ja myslim ze nikdy na tohle neni pozde ... kdyz to je farma ... tak ty lidi se tam zdokonaluji ... i kdyz tam pujdou s tim nizsim levelem ... tak na 70 neni problem aby se resunuli do EBR ... a jestli vam jde o to hlidani tak v tom by problem nebyl ... stacej mi 1 - 2 normalni lidi co maji zajem se v tomhle angazovat | |
|
| |
Mal.Kin Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 102 Bodíky : 120 Reputace :) : 2 Join date : 03. 11. 09
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:24 am | |
| | |
|
| |
Aldric Admin
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:41 am | |
| mno po tom spojeni bych se ani nedivil kdyby nas zustala pulka ... ze by zustali jen ty lidi ktery maj zajem raidovat ... ale me odsud nedostanete | |
|
| |
Varousek Ukecanec
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:42 am | |
| Mg lidi, žádná nová guilda se zakládat nebude. Bralo by se normálně do EBR, a tam by se hodnotilo. Aldrica bych případně poprosil, ať udělá sekci, kam budou moci jen členové guildy, kteří už testem postoupili, a psát tam posudky na onoho člověka. Nedělejte mi tu z toho bordel, dvojité guildy jsem zažil dvakrát, a dvakrát se ta guilda rozpadla, takže NE.
O původním návrhu budu dál přemýšlet, protože odpovědi jsou vcelku vyrovnané. A větříku, k tomu chování v guildě .... vážně myslíš, že to zjistíš podle jednoho rozhovoru ?.. To, že se mu tam někdo logne, že si někde najde hezkou přihlášku a podobně jsi v úvahu nevzal?... Řekni mi popravdě prosím, proč tento systém nechcdš?.. Nebo si můžu odpovědět sám?... A to, že se ti líbí mít moc nad tím, kdo do guildy půjde a kdo ne !? | |
|
| |
Aldric Admin
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:44 am | |
| oukej 5 minut a je to tu musim prijti na to jak se to dela mam sklerozu | |
|
| |
Fix3 Ukecanec
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Wed Dec 23, 2009 11:46 am | |
| - Varousek napsal:
- Mg lidi, žádná nová guilda se zakládat nebude. Bralo by se normálně do EBR, a tam by se hodnotilo. Aldrica bych případně poprosil, ať udělá sekci, kam budou moci jen členové guildy, kteří už testem postoupili, a psát tam posudky na onoho člověka.
Nedělejte mi tu z toho bordel, dvojité guildy jsem zažil dvakrát, a dvakrát se ta guilda rozpadla, takže NE.
O původním návrhu budu dál přemýšlet, protože odpovědi jsou vcelku vyrovnané. A větříku, k tomu chování v guildě .... vážně myslíš, že to zjistíš podle jednoho rozhovoru ?.. To, že se mu tam někdo logne, že si někde najde hezkou přihlášku a podobně jsi v úvahu nevzal?... Řekni mi popravdě prosím, proč tento systém nechcdš?.. Nebo si můžu odpovědět sám?... A to, že se ti líbí mít moc nad tím, kdo do guildy půjde a kdo ne !? OMG VARO...JEZIS...ACHJO...vis co me je jedno jak si to udelas...svuj nazor sem napsal vise v topicku a timto to neminim dale jiz resit a navic se vzdavam jakehokoliv naboru aby lidi vydeli ze mi ale opravdu nejde o moc....kdybi mi slo o moc tak nejsem u kraliku a sem GUm ve vlastni(+fidovy) guilde Knights of darkness JASNY VOE Edit: nezapomen na me stim spacakem...ho musim dneska Vratit Ti zavolam | |
|
| |
Flatley Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 14 Bodíky : 14 Reputace :) : 0 Join date : 30. 10. 09
| Předmět: jojo Thu Dec 24, 2009 11:31 pm | |
| Jo určo...parádní nápad a možná by se mohli i brát členové,kteří nejsou 70lvl.Ale dávala by se jim na základě lvl na kterém se přijímají časová lhůta na doeXPení.Je prakticky jedno jestli vyexpí 70tku mimo guld a potom si podá přihlášku,nebo jestli to odexpí v guildě.Ale teoreticky se během XPení v guildě seznámí z hráči a může se na 70tce už rovnou zapojit. | |
|
| |
Spejhlic Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 269 Bodíky : 300 Reputace :) : 3 Join date : 19. 10. 09 Age : 35 Location : Jablonec nad Nisou
| Předmět: Re: Nábory - změna ? Sun Dec 27, 2009 7:46 pm | |
| mohli byste přidat do přihlašovacího formuláře kolonku ze které guildy hráč přichází? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábory - změna ? | |
| |
|
| |
| Nábory - změna ? | |
|