| Anarki 70 rogue | |
|
+4Fido astorre Progenitus Aldric 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Aldric Admin
Poèet pøíspìvkù : 308 Bodíky : 485 Reputace :) : 4 Join date : 06. 10. 09 Location : Trutnov
| Předmět: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 11:03 am | |
| jmeno: : Anarki class : rogue rasa : blood elf vnt : Nyxxator pohlavi: : muz vek: : 21 profky: : skinning-375, LW-356 level: : 70 Zamereni : PvP, ale chcem zacat PvE icq: : 328-912-515 proc_chce_knam : ako som uz napisal, chcem zacat chodit viac pve, dalej by som bol v guilde prinosom snad tym ze niesom 15 rocne decko ktore bude trepat hluposti, snazim sa pomoct vzdy ked sa da, no musim zaroven priznat ze do raidov sa zatial takmer vobec nevyznam...co je asi aj odpoved na dalsiu otazku zkusenosti : viz. hore pravidla: : ON | |
|
| |
Progenitus Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 112 Bodíky : 117 Reputace :) : 0 Join date : 27. 10. 09
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 11:36 am | |
| Kontaktovan na icq, cekam az se ozve abych s nim dal rec | |
|
| |
astorre Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 145 Bodíky : 165 Reputace :) : 0 Join date : 11. 10. 09
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 2:49 pm | |
| no nwm, pvp rogunov mame dost a tento este nema ani eq, sancu by som mu dal ale fakt nwm | |
|
| |
Progenitus Ukecánek
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 3:01 pm | |
| Takze mluvil jsem snim na icq (vnt ma, ale nefunguje mu mikro zatim). PvP hral a prave k nam se hlasi protoze to chce zmenit a zacit PvE. Preq ma na KZ, jinak zbytek dodelava (ono bez raidu to moc nejde ze ano). DKP si procetl, addony nake ma, zbytek stahne. Jestli jsem na neco zapomnel tak se ptejte tady do prihlasky, verim ze vam odpovi... PvE eq zatim nema, ale tak to nabere a na heroic a lehci raidy mu staci ten PvP. | |
|
| |
Fido Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 198 Bodíky : 248 Reputace :) : 11 Join date : 16. 10. 09 Age : 40
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 3:17 pm | |
| No myslim že u roguny neni zas tak moc velkej rozdíl v dmg mezi pvp a pve, i když s pve by ten dmg měl bejt větší, ale spíš bych řek že dle talentů a ne eq. Aspoň já teda neznám jedinou rogunu, která by chodila před dungem respec, maximálně přehodí eq. | |
|
| |
Kate93 Malej spammer
Poèet pøíspìvkù : 460 Bodíky : 485 Reputace :) : -2 Join date : 10. 10. 09 Age : 31 Location : Jablonec nad Nisou
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Progenitus Ukecánek
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Fri Nov 13, 2009 3:24 pm | |
| jinak podle toho jak sme si psali, tak na me pusobil jako v pohode clovek... ja jsem PRO | |
|
| |
Anarki Ukecánek
Poèet pøíspìvkù : 4 Bodíky : 4 Reputace :) : 0 Join date : 14. 11. 09
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Sat Nov 14, 2009 7:05 pm | |
| no uz som sa registroval aj ja, takze zdravim vsetkych, vsetko co tu odznelo je pravda, som PvP rogue (resp. snad som bol), no som znechuteny v poslednej dobe urovnou hordy a areny ma nebavia, k alikom sa mi nechce tak som sa rozhodol ze sa prerobim na PvE (ako ste povedali velky ten rozdiel tam nieje, len pve ma vacsi dmg aine talenty, to prehodim kedykolvek)...k tomu VNT, to mam, ale ako progeni spravne napisal, pokazil sa mi port v PC, takze mozem len pocuvat, a predsalen nemyslim ze DPS toho musi v dungu tak vela rozpravat, takze to by som ani ako nejaky velky problem nevidel...
no a k addonom, mam omen, ake by ste mi este odporucili?
ak su nejake otazky k mojej osobe, rad odpoviem.. | |
|
| |
Progenitus Ukecánek
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Sat Nov 14, 2009 10:05 pm | |
| Addony mame na webu, ktery jsou dobry a potrebny... Myslel jsem ze jsem ti to psal, ale asi jsem na to zapomnel | |
|
| |
Fix3 Ukecanec
Poèet pøíspìvkù : 271 Bodíky : 363 Reputace :) : 1 Join date : 08. 10. 09 Age : 40 Location : Hradec Kralove
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Mon Nov 16, 2009 11:27 pm | |
| - Anarki napsal:
- no uz som sa registroval aj ja, takze zdravim vsetkych, vsetko co tu odznelo je pravda, som PvP rogue (resp. snad som bol), no som znechuteny v poslednej dobe urovnou hordy a areny ma nebavia, k alikom sa mi nechce tak som sa rozhodol ze sa prerobim na PvE (ako ste povedali velky ten rozdiel tam nieje, len pve ma vacsi dmg aine talenty, to prehodim kedykolvek)...k tomu VNT, to mam, ale ako progeni spravne napisal, pokazil sa mi port v PC, takze mozem len pocuvat, a predsalen nemyslim ze DPS toho musi v dungu tak vela rozpravat, takze to by som ani ako nejaky velky problem nevidel...
no a k addonom, mam omen, ake by ste mi este odporucili?
ak su nejake otazky k mojej osobe, rad odpoviem.. DOTAZ?? CO to je DKP?? a co je bidovani?? Jako PVE aktivnich Rogun je malo... | |
|
| |
Nerrisa Admin
Poèet pøíspìvkù : 67 Bodíky : 87 Reputace :) : 3 Join date : 07. 10. 09
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Tue Nov 17, 2009 11:58 am | |
| Hoj, pokial respecnes na combat assa a budes vediet nieco o hit ratingu pouzivat spravne ability a spravne ich casovat nebude problem dosiahnut dobre dps na single target. Info ako na to mas TUMimochodom za mna PRO | |
|
| |
Anarki Ukecánek
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Tue Nov 17, 2009 2:44 pm | |
| hej dik za link nerissa, uz vcera som menil talenty na PVE, ale moc sa to nepodarilo lebo som to robil len tak z hlavy, idem si to teda prestudovat | |
|
| |
Anarki Ukecánek
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Tue Nov 17, 2009 2:49 pm | |
| - Fix3 napsal:
- DOTAZ?? CO to je DKP?? a co je bidovani??
Jako PVE aktivnich Rogun je malo... to ma akoze skusas? no progeni mi povedal ze si o DKP mam precitat na vasej stranke a ako som to je pochopil tka je to v podstate system na prerozdelovanie raid lootu...v skratke no a bidovanie je v podstate drazba o ten item v raide, biduje sa tymi DKP, ktorych ma kazdy na zaciatku tusim 150...ak sa milim prosim opravte ma | |
|
| |
Kate93 Malej spammer
Poèet pøíspìvkù : 460 Bodíky : 485 Reputace :) : -2 Join date : 10. 10. 09 Age : 31 Location : Jablonec nad Nisou
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue Tue Nov 17, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Anarki 70 rogue | |
| |
|
| |
| Anarki 70 rogue | |
|